Набридли звичайні котлети? Бажаєте здивувати домашніх або гостей, а часу морочитися з готуванням немає? Вас виручить рецепт запечених м’ясних гнізд.
Інгредієнти
Перепелині яйця – 6 шт. Можна замінити звичайними з розрахунку 1 шт. на 2 котлети. | |
Фарш (за бажанням, яловичий, курячий або свинячий) – 500 г | |
Цибуля – 1 середня цибулина | |
Ваші улюблені приправи – 1 ч. л. Можна обмежитися набором сіль+перець | |
Олія – 1 ст. л Для змазування дека |
Хотіли б урізноманітнити звичні вечері для всієї родини? Приготуйте ці незвичайні котлети. Звичайнісінькі інгредієнти, мінімум часу і кулінарних навичок, а результат – дуже ефектна подача і максимум користі, адже ця варіація котлет готується в духовці, без смаження на олії.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
До фаршу додати нарізану цибулю, приправи. Ретельно перемішати.
Змастити деко (посуд для запікання) маслом. Руки змочити холодною водою, сформувати з маси фаршу спочатку кульки, після зробити невеликі поглиблення з бортиками.
У кожну лунку з фаршу розбити перепелине яйце. Можна взяти звичайні яйця, тоді потрібно буде ділити кожне яйце на 2-3 котлети.
Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Подаємо запечені котлети з яйцем до столу. Приємного апетиту!