Простий у приготуванні салат стане родзинкою на вашому столі. Для його приготування знадобиться трохи продуктів.
Інгредієнти
Картопля – 2 бульби | |
Яйця перепелині – 5 шт. | |
Горох зелений – 50 г | |
М’ята свіжа – кілька листя | |
Курчата – 2 шт. | |
Шпинат або інша зелень – жменя | |
Цибуля шалот – 5 пір’я | |
Сіль, перець – за смаком | |
Оливкова олія – 1 ст. ложка |
Корисний дієтичний зелений салат з яйцями і перепелами.
Покроковий рецепт
1. Картоплю відваріть до готовності цілком, остудіть і почистіть.
2. Наріжте картоплю кільцями, обсмажте на олії до рум’яності.
3. Перепелині яйця відваріть, остудіть, почистіть, розріжте навпіл.
4. Перепели приправте спеціями, замотайте в фольгу і відправте в духовку до готовності.
5. Готове м’ясо перепелів відокремити від кістки, порізати шматочками.
6. Спаржу відваріть до готовності в злегка підсоленій воді.
7. Всю зелень гарненько промийте, підсушіть, цибулю дрібно порубаєте, листочки м’яти порвіть.
8. Всі інгредієнти змішайте: картопля, м’ясо перепілок, яйця, м’ята, цибуля шалот, шпинат і горошок. Заправте салат оливковою олією. За смаком посоліть, поперчіть і перемішайте. Подавайте до столу.