Зелений салат з яйцями і перепелами

Зелений салат з яйцями і перепелами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий у приготуванні салат стане родзинкою на вашому столі. Для його приготування знадобиться трохи продуктів.

Інгредієнти

Картопля – 2 бульби
Яйця перепелині – 5 шт.
Горох зелений – 50 г
М’ята свіжа – кілька листя
Курчата – 2 шт.
Шпинат або інша зелень – жменя
Цибуля шалот – 5 пір’я
Сіль, перець – за смаком
Оливкова олія – 1 ст. ложка

Як приготувати Зелений салат з яйцями і перепелами

Корисний дієтичний зелений салат з яйцями і перепелами.

Покроковий рецепт

1. Картоплю відваріть до готовності цілком, остудіть і почистіть.

2. Наріжте картоплю кільцями, обсмажте на олії до рум’яності.

3. Перепелині яйця відваріть, остудіть, почистіть, розріжте навпіл.

4. Перепели приправте спеціями, замотайте в фольгу і відправте в духовку до готовності.

5. Готове м’ясо перепелів відокремити від кістки, порізати шматочками.

6. Спаржу відваріть до готовності в злегка підсоленій воді.

7. Всю зелень гарненько промийте, підсушіть, цибулю дрібно порубаєте, листочки м’яти порвіть.

8. Всі інгредієнти змішайте: картопля, м’ясо перепілок, яйця, м’ята, цибуля шалот, шпинат і горошок. Заправте салат оливковою олією. За смаком посоліть, поперчіть і перемішайте. Подавайте до столу.