Розсольник, приготований за цим рецептом, можливо стане вашим улюбленим супчиком. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти
М’ясо (свинина) – 300 грам | |
Картопля – 5-6 штук | |
Огірки мариновані – 4 штуки | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля ріпчаста – 1 штука | |
Часник – 3 зубчики | |
Олія – Для смаження | |
Масло вершкове – 50 грам | |
Томатна паста – 3 ст. ложки | |
Зелень – За смаком | |
Сіль, перець, спеції – За смаком |
Розсольник, всіма улюблений суп в нашій родині. Готую я його виключно з рисом і маринованими, а не солоними огірочками. Смак і аромат виходить непередаваний. Тому, запасаємося гарним настроєм і приступаємо до приготування!
Пропорції продуктів я взяла на каструлю 4 літри. Удачі у приготуванні! І не бійтеся експериментувати, дайте волю своїм фантазіям)
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні інгредієнти. Усе ретельно намити, за необхідності почистити.
М’ясо миємо і ставимо варитися. Воду можна відразу ж підсолити.
Картоплю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо водою і поки відставляємо в сторону.
Морква терем на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками і відправляємо на сковорідку. Робимо зажарку до золотистого кольору.
Огірочки також натираємо на крупній тертці і додаємо до засмажки тільки половину. Залишилися покладемо просто в кінці варіння. Тушкуємо 5-7 хвилин.
До тушкованої маси додаємо томатну пасту і продовжуємо тушкувати 5 хвилин. У цей момент можна додати засмажку трохи перцю, якщо ви його любите. Зажарка готова.
М’ясо зварилося, його розбираємо. Проціджуємо бульйон і відправляємо м’ясо назад в каструлю.
Висипаємо В каструлю картоплю.
Рис промити і слідом за картоплею в каструлю. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.
Тепер укладаємо в каструлю зажарку і залишилися огірки. Пробуємо і доводимо до смаку солі і спеції.
Часник пропускаємо через часникодавку, перемішуємо з вершковим маслом і зеленню. Готову суміш також кладемо в каструлю. І довариваем 5 хвилин. Відразу відчуєте такий аромат, що захочеться швидше спробувати одержаний розсольник.
Розливаємо по тарілочках і насолоджуємося) Приємного апетиту.!