Чеський грибний суп у хлібі

Чеський грибний суп у хлібі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відрізаємо верхівку у хліба, так щоб стінки супниці були однаковими.

Вичищаємо середину (я робила це за допомогою ложки для морозива, дуже зручно).

Відправляємо хлібці з кришками в духовку на 5-10 хвилин.

Гриби, цибулю, картоплю дрібно нарізаємо.

Картопля кидаємо в киплячу солону воду. Варимо до напівготовності.

Тим часом обсмажуємо цибулю.

І гриби.

Весь цибулю і половину грибів закидаємо в каструлю з картоплею. Додаємо туди ж плавлений сир і вершки. Варимо суп до готовності картоплі.

Після… перелити суп в блендер. Збиваємо до однорідної маси. Солимо, перчимо.

У «хлібну посуд» наливаємо суп-пюре. Зверху кладемо пару ложок смажених відкладених раніше грибів і прикрашаємо цибулею преем. Накриваємо кришкою і даємо супу настоятися 5 -10 хвилин. Приємного апетиту!