Відрізаємо верхівку у хліба, так щоб стінки супниці були однаковими.
Вичищаємо середину (я робила це за допомогою ложки для морозива, дуже зручно).
Відправляємо хлібці з кришками в духовку на 5-10 хвилин.
Гриби, цибулю, картоплю дрібно нарізаємо.
Картопля кидаємо в киплячу солону воду. Варимо до напівготовності.
Тим часом обсмажуємо цибулю.
І гриби.
Весь цибулю і половину грибів закидаємо в каструлю з картоплею. Додаємо туди ж плавлений сир і вершки. Варимо суп до готовності картоплі.
Після… перелити суп в блендер. Збиваємо до однорідної маси. Солимо, перчимо.
У «хлібну посуд» наливаємо суп-пюре. Зверху кладемо пару ложок смажених відкладених раніше грибів і прикрашаємо цибулею преем. Накриваємо кришкою і даємо супу настоятися 5 -10 хвилин. Приємного апетиту!