Знайомлячись з філіппінської кухнею, не варто проходити повз відомого супу з пряним ароматом і смаком.
Покроковий рецепт
Яловичину промийте і наріжте кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте протягом десяти хвилин.
Надішліть яловичину в каструлю, залийте водою і поставте варитися на 1 годину.
Картоплю, цибулю та моркву очистіть і дрібно нарубаєте. Обсмажте на сковороді з оливковою олією і відправте в каструлю. Через 20 хвилин вимкніть вогонь, приправте суп спеціями і присипте рубаною зеленню.
Тим часом відваріть яйця всмятку. Розріжте їх навпіл.
Суп розлийте по тарілках. Додайте в кожну тарілку 2 половинки яйця і подавайте до столу.