З качана капусти видаляємо верхні листочки, т. к. вони можуть подпочечными. Перекладаємо капусту на обробну дошку і тонко шаткуємо. У каструлю наливаємо олію. Коли воно прогріється, викладаємо в каструлю нарізку з капусти. Відразу солимо, перемішуємо.
Поки капуста підсмажується на малому вогні, моркву натремо, а цибулю дрібно порубаємо. Перекладаємо подрібнені овочі до капусти.
Промиваємо, а потім очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх невеликими кубиками.
Перекладаємо картоплю в каструлю до інгредієнтів. Заливаємо (але не повністю) кип’яченою водою, приправляємо спеціями. Тушкуємо на помірному вогні під кришкою приблизно 35 хвилин.
Перевіряємо страву на готовність, а потім подаємо до столу. Приємної трапези!