Картопля з овочами виходить дуже смачний і ароматний. Просто тане в роті. Сподобається всім без винятку.
Інгредієнти
Картопля свіжий – 700 гр. | |
Печериці свіжі – 150 гр. | |
Морква свіжа – 1 шт. | |
Цибуля червоний – 1 шт. | |
Часник – 3-4 зубчики | |
Сир твердий – 150 гр. | |
Стручкова квасоля заморожена – 200 гр. | |
Зелень заморожена – 3 столові ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Кардамон – 7-9 шт. | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 3 столові ложки |
Страва не складний у приготуванні, не вимагає особливих витрат часу і грошей.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування картоплі.
Картоплю порізати кубиками і відправити варитися в каструлю з киплячою підсоленою водою.
Насіння пажитника, чорний кмин, коріандр цілий, зіру, насіння гірчиці, насіння кардамону прогріти на сковороді без додавання масла близько 1-2 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
У сковороду, де грілися спеції, додати рослинне масло і обсмажити цибулю з морквою.
Гриби дрібно порізати і відправити на сковороду, де смажилися цибулю і моркву.
У ту ж сковороду відправити смажитися стручкову квасолю приблизно на 5 хвилин.
Все скласти в каструлю для мікрохвильової печі. Додати туди картоплю, мелений коріандр, видавлений через землянку часник, зелень і майонез. Добре перемішати.
Сир натерти на крупній тертці і посипати зверху. Поставити в мікрохвильову піч на 5-7 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!