Картопля запечена з квасолею і грибами

Картопля запечена з квасолею і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля з овочами виходить дуже смачний і ароматний. Просто тане в роті. Сподобається всім без винятку.

Інгредієнти

Картопля свіжий – 700 гр.
Печериці свіжі – 150 гр.
Морква свіжа – 1 шт.
Цибуля червоний – 1 шт.
Часник – 3-4 зубчики
Сир твердий – 150 гр.
Стручкова квасоля заморожена – 200 гр.
Зелень заморожена – 3 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Кардамон – 7-9 шт.
Зіра – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Майонез – 3 столові ложки

Як приготувати Картопля запечена з квасолею і грибами

Страва не складний у приготуванні, не вимагає особливих витрат часу і грошей.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування картоплі.

Картоплю порізати кубиками і відправити варитися в каструлю з киплячою підсоленою водою.

Насіння пажитника, чорний кмин, коріандр цілий, зіру, насіння гірчиці, насіння кардамону прогріти на сковороді без додавання масла близько 1-2 хвилин.

Цибулю порізати півкільцями.

Моркву натерти на крупній тертці.

У сковороду, де грілися спеції, додати рослинне масло і обсмажити цибулю з морквою.


Гриби дрібно порізати і відправити на сковороду, де смажилися цибулю і моркву.

У ту ж сковороду відправити смажитися стручкову квасолю приблизно на 5 хвилин.

Все скласти в каструлю для мікрохвильової печі. Додати туди картоплю, мелений коріандр, видавлений через землянку часник, зелень і майонез. Добре перемішати.


Сир натерти на крупній тертці і посипати зверху. Поставити в мікрохвильову піч на 5-7 хвилин.






Блюдо готове. Приємного апетиту!