Картопляний крем-суп з печеною часником і каррі

Картопляний крем-суп з печеною часником і каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Картоплю помити, очистити і нарізати шматками довільної величини. Зварити в підсоленій воді. У мене води приблизно 4 літри. Якщо ви хочете суп погустіше або навпаки рідкіше, варіюйте кількість рідини.

2. Часник почистити, загорнути у фольгу і запекти в духовці до м’якості. Це займе десь 25-30 хвилин.

3. Змішати два інгредієнти в блендері, потім додати трохи куркуми і добре розмішати.

4. Суп готовий! Розливаємо по тарілочках наш яскравий сонячний картопляний суп-пюре. Приємного апетиту!