Просте, ситне блюдо яке люблять усі!
Інгредієнти
Гомілка куряча – 1 кг. | |
Картопля – 6 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Майонез – 2 ст. ложки | |
Соєвий соус – 1 ст. ложка | |
Соус Чилі – 1 чайна ложка | |
Суміш перців – за смаком | |
Сіль, перець – за смаком | |
Олія соняшникова – 1 ст. ложка |
Курячі гомілки приготовлені в духовці, дуже просте і ситне блюдо. Рецептів приготування безліч. Сьогодні хочу запропонувати Вам приготувати курячі гомілки з картоплею та морквою в духовці. А завдяки маринаду, вони виходять пікантними і ніжними. Скоринка виходить золотистої, а всередині м’яке і соковите м’ясо.
Покроковий рецепт
Курячі гомілки помити, овочі почистити. Моркву я попередньо відварюю до напівготовності, т. к. у мене вона чомусь не пропікається і залишається жорсткою.
Гомілки покласти в глибоку чашку, додати майонез, соєвий соус, соус чилі, сіль, перець за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і прибрати в холодильник на пару годин
Картоплю розрізати на 4 частини, моркву порізати кружечками
Ємність для запікання змастити маслом, викласти курячі гомілки і додати картоплю морквою, добре перемішати, гомілки викласти поверх картоплі, зверху посипати сумішшю перців. Поставити запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
Ось така смачна курочка з картоплею вийшла. Приємного апетиту ))