Куряча грудка запечена в сирному соусі в духовці

Куряча грудка запечена в сирному соусі в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі грудки промити, видалити кістки (можна взяти куряче філе), нарізати великими шматками. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Куряче м’ясо і порізану цибулю змішати з прянощами і сіллю (все за вашим бажанням і смаку). Все перекласти в вогнетривке блюдо.

Плавлений сир (брикет) натерти на дрібній тертці, перекласти тертий сир в глибоку тарілку і залити склянкою гарячої води. Перемішати сир і розтерти його виделкою. Не біда, що сир не весь «розійшовся», так навіть смачніше.

Залити сирною сумішшю наше куряче філе. Поставити запікатися форму з м’ясом в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів, накривши блюдо фольгою. Це необхідно, щоб м’ясо протушилось. В кінці готування можна зняти фольгу, для одержання рум’яної сирної скоринки.

Виходить дуже смачне, соковите куряче м’ясо, яке можна подавати з картоплею, рисом і, взагалі, з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!