Страва не дуже складне в приготуванні. Продукти для його приготування доступні практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого філе.
Змішати коріандр мелений, зіру, кунжут, перець чилі мелений, чорний кмин, мелену корицю і каррі.
До змішаних спецій видавити через землянку часник.
В ту тарілку натерти корінь імбиру на крупній тертці.
Додати мед.
Додати оливкову олію, бальзамічний оцет, соєвий соус, винний оцет, гірчицю і кетчуп. Зробити маринад.
Куряче філе порізати смужками.
Замаринувати філе куряче в маринаді на 20-30 хвилин.
Печериці порізати пластинками і обсмажити в сковороді з розігрітим рослинним маслом.
Викласти гриби з сковороди. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити в тій же сковороді що і гриби.
Цукіні порізати довільно і обсмажити в тій же сковороді.
В окремій сковороді без додавання масла обсмажити замариноване куряче філе на сильному вогні. Коли маринад трохи випарується (приблизно на 1/2), додати обсмажені гриби, цибулю, кабачки. Обсмажити все разом близько 10 хвилин на середньому вогні.
Блюдо готове. Найкраще подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!