Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами

Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не дуже складне в приготуванні. Продукти для його приготування доступні практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого філе.


Змішати коріандр мелений, зіру, кунжут, перець чилі мелений, чорний кмин, мелену корицю і каррі.

До змішаних спецій видавити через землянку часник.

В ту тарілку натерти корінь імбиру на крупній тертці.

Додати мед.


Додати оливкову олію, бальзамічний оцет, соєвий соус, винний оцет, гірчицю і кетчуп. Зробити маринад.

Куряче філе порізати смужками.

Замаринувати філе куряче в маринаді на 20-30 хвилин.

Печериці порізати пластинками і обсмажити в сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Викласти гриби з сковороди. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити в тій же сковороді що і гриби.

Цукіні порізати довільно і обсмажити в тій же сковороді.

В окремій сковороді без додавання масла обсмажити замариноване куряче філе на сильному вогні. Коли маринад трохи випарується (приблизно на 1/2), додати обсмажені гриби, цибулю, кабачки. Обсмажити все разом близько 10 хвилин на середньому вогні.

Блюдо готове. Найкраще подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!