Лагман по домашньому!

Лагман по домашньому! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо продукти , овочі почистимо, м’ясо моєму.

М’ясо ріжемо соломкою, всі овочі теж ріжемо тонкою соломкою, цибулю і помідори ріжемо кубиком.

Ставимо розігрівати вог або казан, наливаємо олію і накаливаем його, кладемо м’ясо, будьте обережні, м’ясної сой може бризнути, обсмажуємо поки не посвітлішає, буквально хвилину, ретельно перемішуємо. Кладемо нарізану кубиками цибулю.

Перемішуємо і тушкуємо пару хвилин, після чого кладемо редьку (дайкон) і картоплю. Якщо овочі будуть прилипати до дна, додайте трохи води, дві столові ложки, не більше, якщо мало масла, додайте трохи олії… Тушкуємо на великому вогні буквально хвилини 3 – 4.

Обов’язково перемішуйте, що б ні чого не підгоряло, наступного кладемо моркву, тушкуємо ще 5 хвилин…

Після того як частина овочів потушилось кладемо болгарський і за бажанням полугорький перець, все знову ретельно перемішуємо і тушкуємо 3-4 хвилини…

І тільки потім кладемо помідори, перемішали, посолили, поперчили накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і залишаємо хвилин на 5-6, що б томати і все овочі віддали свій сік .

Зараз потрібно поставити воду для того що б зварити локшину, бо дійство йде до ув’язнення. Відкриваємо кришку і тушковані овочі заливаємо гарячим бульйоном або крутим окропом з чайника. Кількість рідини не пишу навмисне, хто любить щоб бульйону було багато, хто любить по суші… В цей момент потрібно покласти рубаний часник, закрити кришкою, після того як закипить тушкуємо на повільному вогні ще хвилин 7-10

Перед тим як вимкнути, кладемо свіжу зелень, якщо зелень була сушена , то її потрібно класти трохи раніше, пробуємо на сіль… Варимо локшину, відкидаємо на друшляк, не промиваємо!!! На дно тарілки кладемо локшину, зверху викладаємо підлив! Все, можна приступати до трапези! Всім приємного апетиту!!!