Ріпчасту цибулю очищаємо, промиваємо холодною водою і його, і ніж. Нарізаємо кубиками або півкільцями. Обсмажуємо цибулю до м’якості.
Поки смажиться цибуля, м’ясо промиваємо та нарізаємо пластами товщиною 1-1,5 див Розміром з долоньку або менше. Злегка відбиваємо, солимо і перчимо.
Цибуля вже повинен бути готовий, а м’ясо злегка просякло спеціями. Викладаємо м’ясо на деко і ставимо в духовку на 10 хвилин, температурний режим на 180 градусів.
Цибуля вже повинен бути готовий, а м’ясо злегка просякло спеціями. Викладаємо м’ясо на деко і ставимо в духовку на 10 хвилин, температурний режим на 180 градусів.
Коли м’ясо вже просмажене 10 хвилин, викладаємо на нього сирно-цибульну суміш. І залишаємо в духовці ще на 10-15 хвилин.
Як ви бачите, рецепт дуже простий. Витративши мінімум часу, ви отримаєте на виході чудове м’ясо. Без добавки не обійтися!