Мясо по-французьки – знайоме і улюблене блюдо

Мясо по-французьки – знайоме і улюблене блюдо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріпчасту цибулю очищаємо, промиваємо холодною водою і його, і ніж. Нарізаємо кубиками або півкільцями. Обсмажуємо цибулю до м’якості.


Поки смажиться цибуля, м’ясо промиваємо та нарізаємо пластами товщиною 1-1,5 див Розміром з долоньку або менше. Злегка відбиваємо, солимо і перчимо.

Цибуля вже повинен бути готовий, а м’ясо злегка просякло спеціями. Викладаємо м’ясо на деко і ставимо в духовку на 10 хвилин, температурний режим на 180 градусів.

Цибуля вже повинен бути готовий, а м’ясо злегка просякло спеціями. Викладаємо м’ясо на деко і ставимо в духовку на 10 хвилин, температурний режим на 180 градусів.

Коли м’ясо вже просмажене 10 хвилин, викладаємо на нього сирно-цибульну суміш. І залишаємо в духовці ще на 10-15 хвилин.

Як ви бачите, рецепт дуже простий. Витративши мінімум часу, ви отримаєте на виході чудове м’ясо. Без добавки не обійтися!