Овочеве рагу «Канарська»

Овочеве рагу «Канарська» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте всі інгредієнти, помивши їх і нарізавши. У великій каструлі нагрійте оливкову олію і обсмажте часник до золотистого кольору. Додайте помідори, цибулю, перець, чебрець і лавровий, потім приправте сіллю і перцем. Смажте, поки помідори не стануть м’якими.

Додайте інші інгредієнти і залийте бульйоном. Приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і тушкуйте близько 30 хвилин.

Зніміть кришку і варіть ще годину або близько того, поки овочі не стануть м’якими, а рідина почне густіти. Відрегулюйте смак приправою. Подавайте овочеве рагу з хрустким багетом. Приємного апетиту!