Готувати з любов’ю – моє кредо. До того ж пісне страву і не складне.
Інгредієнти
гриби – 300 г | |
сметана – 150-200 г | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
сир – 100 г |
Дуже смачно смажити печериці на вогні,але якщо немає такої можливості? Тут на допомогу прийде духовка і можна насолодитися улюбленою закускою в будь-який час.
Покроковий рецепт
Наш склад: гриби, сметана, сир та спеції…
Печериці вимити.
Печериці нарізати. Якщо гриби маленькі, то розрізати на чотири частини. Якщо великі, то розрізати спочатку навпіл, а потім пластинками.
Після того як ми нарізали гриби. Додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо…
Викладаємо гриби на противинь для запікання, вистелений фольгою. І ставимо в духовку на 20-25 хвилин при температурі 200-220 градусів.
В кінці запікання додаємо тертий сир.
Подаємо запечені гриби в сметані до столу. Приємного апетиту!