Розсольник класичний на мясному бульйоні

Розсольник класичний на мясному бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У кожного народу є своє особливе традиційне блюдо.Розсольник-це традиційне блюдо російської кухні.Воно стоїть на першому місці, після традиційних щів. В рецепт розсольнику завжди і обов’язково входять наступні продукти:

цибуля;
морква;
перлова крупа;
солоні огірки;

А ось інші інгредієнти можуть бути абсолютно різноманітними. З чим тільки не готують розсольник, і з грибами, і з рисом, і на різних бульйонах.

У класичному варіанті рецепту суп готується на м’ясному бульйоні, втім можна так само використовувати птицю. У цьому рецепті крупа вариться в самому бульйоні, попередньо добре промита і замоченная на кілька годин у холодній воді. Перлова крупа розварюється і збільшується в об’ємі в 3 рази, тому з нею треба бути акуратно і не переборщити. Подають розсольник з зеленню і сметаною, він так само добре поєднується з червоним пекучому перцем або часником.

Покроковий рецепт