Розсольник з куркою з маринованими огірочками

Розсольник з куркою з маринованими огірочками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготовлену перловку перекладаємо в присоленный курячий бульйон. Варимо 20-25 хвилин крупу.

Картопля для супу нарізаємо у формі брусків. Відправляємо нарізку в каструлю.

Нарізаємо дрібно цибулю, моркву трьом.

Відправляємо овочеву нарізку пассироваться у сотейник або сковороду в підігріте рослинне масло.

Слідом відправляємо до овочів нарізаний дрібними скибочками огірок.

В процесі томління додаємо до інгредієнтів томатну пасту.

Поки нудяться овочі, подрібнимо куряче м’ясо, знявши його з кісток. Нарізку з відвареної курятини відправляємо в каструлю.

Перекладаємо до інгредієнтів розсольнику пасеровані овочі з малосольні огірочком. Продовжуємо варити до готовності всіх компонентів розсольнику.

В кінці готовий суп з перловки доповнюємо зеленню (у нас – сушена).

Всім смачного і ситного обіду!