Підготовлену перловку перекладаємо в присоленный курячий бульйон. Варимо 20-25 хвилин крупу.
Картопля для супу нарізаємо у формі брусків. Відправляємо нарізку в каструлю.
Нарізаємо дрібно цибулю, моркву трьом.
Відправляємо овочеву нарізку пассироваться у сотейник або сковороду в підігріте рослинне масло.
Слідом відправляємо до овочів нарізаний дрібними скибочками огірок.
В процесі томління додаємо до інгредієнтів томатну пасту.
Поки нудяться овочі, подрібнимо куряче м’ясо, знявши його з кісток. Нарізку з відвареної курятини відправляємо в каструлю.
Перекладаємо до інгредієнтів розсольнику пасеровані овочі з малосольні огірочком. Продовжуємо варити до готовності всіх компонентів розсольнику.
В кінці готовий суп з перловки доповнюємо зеленню (у нас – сушена).
Всім смачного і ситного обіду!