Розсольник з рисом на яловичині без обжарювання, в мультиварці

Розсольник з рисом на яловичині без обжарювання, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мій експериментальний дієтичний варіант розсольнику. Без обсмажування моркви і цибулі. А ще зі смачною заміною сметани.

Покроковий рецепт

Для початку готуємо основні складові нашого супу.
Овочі чистимо від шкірки, м’ясо промиваємо під проточною водою.
Рис теж можна промити.


Картоплю нарізаємо звичної форми. Я зазвичай ріжу або кубиками, або довільної форми (коли час підтискає).

Ріпчасту цибулю ріжемо досить дрібно. Так як ми не будемо його пасерувати – потрібно, щоб в супі він виглядав естетично.

Моркву можна нарізати дрібними кубиками, а можна просто натерти на крупну тертку.
Тоді колір супу буде більш теплий.

Огірки для розсольнику краще брати бочкові або консервовані під капроновою кришкою. У таких огірочки більше соковитості і аромату.
Нарізаємо їх кубиками середнього розміру.

Добре промиту яловичину ріжемо на середні шматочки. Якщо у вас яловичина на кістці – обрізайте з неї м’ясо ще в сирому вигляді – потім буде незручно робити це після приготування.

Всі інгредієнти складаємо в каструлю мультиварки.
Додаємо рис, томатну пасту, трохи (!) солі і спеції за смаком.


У каструлю з складовими додаємо воду і лавровий лист (за бажанням).
Перемішуємо і закриваємо кришку мультиварки.

Виставляємо програму “СУП”.
Час приготування півтори години.


Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу гарячим.
РАДА! Якщо ви любите розсольник зі сметаною, але дієта не дозволяє вживати цей продукт – спробуйте додати грецький йогурт.
Не розчаруєтеся!