Сільський класичний борщ

Сільський класичний борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Попередньо відварюємо рульку – протягом 3х годин( приблизно). Під час варіння обов’язково знімати піну. Дістаємо м’ясо і очищаємо від кістки. Нарізати дрібними кубиками.

Процідити бульйон ( це на свій розсуд) і з’єднати з м’ясом, поставити на повільний вогонь.

Поки проварюється м’ясо, готуємо овочі. Картоплю чистимо, 2-3 штуки розрізаємо навпіл і кладемо в бульйон. Залишився картоплю нарізаємо часточками.

Тим часом готуємо овочі для засмажки. Попередньо почистивши, нарізаємо: цибулю -кубиками, моркву, буряк, пастернак ,болгарський перець, капусту – соломкою. Моркву можна натерти на тертці.

Готуємо зажарку: на сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, додаємо цибулю і обжариваем3-5 хвилин

Тепер додаємо моркву, буряк, пастернак і обсмажуємо на середньому вогні протягом 5-7 хвилин

Додаємо болгарський перець, тушкуємо 2-3 хвилини

Додаємо шматочок вершкового масла, даємо йому розтанути, але не смажитися. Як тільки масло розтануло, додаємо томат і тушкуємо овочі ще хвилин 10.

Тим часом вже зварився наш картоплю. Дістаємо його з бульйону і розминаємо виделкою, перетворюючи в пюре. І повертаємо назад в каструлю, додавши сиру картоплю, попередньо нарізаний.

Коли картопля майже готовий, виливаємо в каструлю нашу зажарку. Солимо. Доводимо до кипіння

Висипаємо в каструлю нашатковану капусту і варимо ще хвилин 15 – до повної готовності.

Як капуста закипить – пробуємо на смак, додаємо сіль, при необхідності, і часник. Дати прокипіти 1-2 хвилини. І вуаля – наш борщ готовий! Смачний і ароматний!Приємного апетиту!