Стейк з яловичини у винному маринаді

Стейк з яловичини у винному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейк з яловичини – страва дуже легка в приготуванні і дуже смачне. Краще всього вибирати для стейка яловичу вирізку. Смак м’яса безпосередньо залежить від маринаду, тому йому і слід приділити основну увагу. Чебрець додасть страві тонкого смаку, а ягоди ялівцю дадуть страви тонкий підкопчений відтінок. Основна фішка маринаду, звичайно ж, вино – червоного сухого сорту. Краще всього вибирати вина безпосередньо рекомендовані до м’яса. Також, дуже добре грають в маринаді хмелі-сунелі, надаючи стейках легкий відтінок коріандру.

Покроковий рецепт