Господині люблять макаронні вироби за їх універсальність. Ще б, адже симпатичні макарончики – це дуже смачно і ситно!
Інгредієнти
М’ясо свинини – 200 г | |
Картопля – 3 шт | |
Цибуля – 2 головки 1 – цілу, 1 – для засмажки | |
Морква – 1 шт | |
Рослинне масло – для смаження | |
Макарони (черепашки хвилясті) – 2 жмені | |
Сіль, перець зелень – за смаком |
Готується м’ясний суп з макаронами дуже швидко і просто. Такий суп подобається і дітям, і дорослим.
Покроковий рецепт
Підготувати продукти. М’ясо нарізати на шматки невеликого розміру. Почистити цибулю з морквою. Порізати 1 головку цибулі і натерти моркву. Обсмажити овочі на сковороді на олії до золотистого кольору. Макарони підготувати, відкласти необхідну масу в тарілочку.
М’ясо вимити, порізати шматочками, залити водою. Додати цілу головку цибулі (для навару). Варити 30 хвилин годину, періодично знімаючи пінку.
Через 30 хвилин у киплячий бульйон додати картоплю, заздалегідь почищений і порізаний. Варити його, приблизно 10 хвилин.
Додати макарони і зажарку в суп. Посолити і поперчити за смаком. Варити все разом 5 хвилин або до готовності макаронів, під кришкою на маленькому вогні.
Картопляний суп з макаронами готовий. Розливаємо по тарілочках і подаємо до столу.