Для приготування необхідні курячі грудки (філе), масло і спеції. Якщо грудки заморожені, то попередньо розморозити.
Покроковий рецепт
Курячі грудки (філе) миємо і додаємо сіль, перець і спеції за смаком(у мене Хмелі-Сунелі і Паприка).
Чистимо часник і додаємо до філе.
Все перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин на 10-15.
У сковороду наливаємо трохи олії і нагріваємо. Викладаємо курячу грудку в сковороду і смажимо з одного боку 4-5 хвилин.
Перевертаємо філе на іншу сторону і обсмажуємо з цього боку теж хвилини 4-5. Накриваємо сковороду кришкою, прибираємо її з плити і даємо дійти гудками.
Подаємо готові грудки з будь-яким гарніром і за бажанням посипаємо зеленню. У нас сьогодні картопляне пюре. Всім приємного апетиту!