Яловичина, тушкована в казані

Яловичина, тушкована в казані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловиче м’ясо досить жорстке, але якщо його правильно приготувати, то воно виходить м’яке, соковите і дуже смачне!

Інгредієнти

яловичина – 300-400 гр.
цибуля – 2 шт.
морква – 2 шт.
сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Яловичина, тушкована в казані

Рецепт простий і зрозумілий. М’ясо виходить м’яке і ніжне.

Покроковий рецепт

Для початку візьмемо яловичину, промиємо і видалимо з неї всі плевели і жири.

Далі ріжемо м’ясо на невеликі кубики. У казанок наливаємо олію, добре розігріваємо і кладемо туди яловичину.
Обсмажуємо до того стану, щоб м’ясо посвітлішало.

Далі беремо чистимо дві цибулини і дві морквини. Нарізаємо невеликими кубиками.

Після того, як м’ясо трохи обжарилось додаємо в казан цибулю і моркву.

Тепер все разом продовжуємо обсмажувати, періодично перемішуючи. Слідкуйте за тим, щоб нічого не підгоряло.

Після того, як цибуля і морква добре обжарились, а масло на якому смажилося стало жовтим кольором від моркви необхідно додати приправи за смаком, я додаю багато різних приправ: карі, приправа для курки, сухий мелений імбир, чорний перець, куркуму, також ще одну хвилинку все перемішати і підсмажити, щоб приправи розкрили свій смак.
Після чого залити все водою, приблизно 1 літр.

Коли вода закипить, зменшую вогонь до мінімуму, додаю сіль за смаком, і ставлю тушкуватися приблизно на 1,5 години.
Постійно дивлюся, щоб не википіла вся воду, при необхідності підливаю воду.
Через 1,5 години м’ясо буде готове.
Яловичина, приготована таким чином буде дуже смачна, а головне – м’яка!
Подавати яловичину краще за все з рисом.
Всім приємного апетиту.