Запечена курка з золотистою скоринкою до святкового столу

Запечена курка з золотистою скоринкою до святкового столу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як тільки не запікали курку! Численних варіантів приготування курки різноманітними способами не перелічити. Як вибрати найбільш підходящий спосіб, що б курка вийшла соковитою, ніжною і в теж час підсмаженою? Відповідь проста. Класика завжди перемагає, навіть якщо мова йде про кулінарію. Так, так, класичний рецепт приготування курки в духовці існує.

Страви з птахи часто запікають у фользі, рукаві, використовують соуси, маринади, добавки. Всі вищеперелічені доповнення містять хімічні складові, консерванти. Страву в духовці передбачає корисний, натуральний продукт, запечений у власному соку, не вдаючись до жирного, шкідливому рослинної олії.

Якщо говорити про ПП, то це блюдо відмінний варіант для діабетиків, людей, які стежать за фігурою, контролюють масу тіла. Цей спосіб дуже простий, доступний і безпрограшний. Вибір посуду відіграє важливу роль. Гусятниця, жаровня, чавунець з товстим дном – відмінно підійдуть для запікання птиці.

Покроковий рецепт