Запечена телятина Скаллопини з печерицями

Запечена телятина Скаллопини з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Телятину промивають, ріжуть невеликими шматками, відбивають, панірують у сухарях і смажать на свинячому жирі.

2. Гриби очищають, ріжуть невеликими скибочками.

3. Окремо прогрівають у сотейнику жир, засипають борошно. Коли борошно потемніє, вливають гаряче молоко, ретельно помішуючи. Масу кип’ятять і солять.

4. Беруть вогнетривке блюдо, викладають шматочки телятини, далі – підготовлені гриби.

5. Залити все соусом, посипають сиром, запікають до готовності при температурі 180 градусів.

6. Готову телятину подають гарячою. Таке блюдо не потребує гарнірі, так як подається з грибами.