Італійське картопляне пюре з сиром Альметте і томатами

Італійське картопляне пюре з сиром Альметте і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні запропоную вам спробувати приготувати звичайну картоплю з незвичайним смаком.
Італійське Блюдо. Так, не дивуйтеся, серед страв італійської кухні картоплю вживається так само активно як паста, лазанья або різотто. На відміну від інших картопляного пюре італійці додають в це блюдо багато різних трав і сирів. Так само, до картоплі частенько додають гриби, помідори і м’ясо, найчастіше куряче. З трав в Італії традиційно присутні орегано і базилік, як сухий, так і свіжий.

Здавалося б, все інгредієнти до не можна, звичайні і ми їх вживаємо практично кожен день. Але ні, смак страви виходить скоєно несподіваний. Ніжна картопля з ароматним сиром, маслянисті кедрові горішки і смак свежежаренных помідор у роті зведе вас з розуму. Загалом, мене результат порадував. Спробуйте і Ви, може сподобатися?

Покроковий рецепт