Приготуємо продукти для лагмана.
М’ясо промиємо в проточній воді, наріжемо тонкими довгими смужками.
М’ясо злегка обсмажимо в казані в гарячому соняшниковій олії, потім додамо трохи води, щільно закриємо кришкою.
Підготуємо овочі для підливи. Моркву, цибулю, картоплю очистимо від шкірки, ретельно промиємо.
Овочі дрібно наріжемо.
Нарізану цибулю викладемо в казан з м’ясом.
Як тільки цибуля стане прозорим, викладемо в казан моркву, додаємо томат, перемішати.
Тепер додамо до овочів нарізану картоплю.
Коли овочі майже готові, додаємо нарізані тонкими смужками болгарський перець і баклажан. Підливу посолити, поперчити, додамо кумін (зіру).
Закипятим воду в каструлі, додаємо дрібку солі, щоб з води вийшов кисень, у воду наллємо трохи олії соняшникової. Викладемо в киплячу воду переломленную навпіл локшину. Відваримо її готовності відкинемо на друшляк.
Формуємо готову страву. У роздавальну викладемо на тарілку порцію локшини, зверху кладемо м’ясну підливу, щедро прикрашаємо лагман подрібненою зеленню кінзи. Подаємо на стіл. Приємного апетиту!