Лагман смажений по-узбецьки

Лагман смажений по-узбецьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо продукти для лагмана.

М’ясо промиємо в проточній воді, наріжемо тонкими довгими смужками.

М’ясо злегка обсмажимо в казані в гарячому соняшниковій олії, потім додамо трохи води, щільно закриємо кришкою.

Підготуємо овочі для підливи. Моркву, цибулю, картоплю очистимо від шкірки, ретельно промиємо.

Овочі дрібно наріжемо.

Нарізану цибулю викладемо в казан з м’ясом.

Як тільки цибуля стане прозорим, викладемо в казан моркву, додаємо томат, перемішати.

Тепер додамо до овочів нарізану картоплю.

Коли овочі майже готові, додаємо нарізані тонкими смужками болгарський перець і баклажан. Підливу посолити, поперчити, додамо кумін (зіру).

Закипятим воду в каструлі, додаємо дрібку солі, щоб з води вийшов кисень, у воду наллємо трохи олії соняшникової. Викладемо в киплячу воду переломленную навпіл локшину. Відваримо її готовності відкинемо на друшляк.

Формуємо готову страву. У роздавальну викладемо на тарілку порцію локшини, зверху кладемо м’ясну підливу, щедро прикрашаємо лагман подрібненою зеленню кінзи. Подаємо на стіл. Приємного апетиту!