Суп на мясному бульйоні з солоними огірками

Суп на мясному бульйоні з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготований за нашим рецептом розсольник виходить з насиченим смаком і досить ситним. Основа такого супу – м’ясний бульйон. Конкретно в даному рецепті використовувався бульйон, зварений на яловичині. Але можна зварити бульйон для розсольнику з курки. Крім перловки і солоних огірків для нашого супчика взяті овочі: картопля, ріпчаста цибуля, морква і солодкий болгарський перець. Про те, як правильно зварити суп з квашеними огірочками розповідається в нижчеподаному рецепті. Для реалізації запропонованого страви потрібно підготувати відповідну за розміром каструлю, обробну дошку, тертку, ножик, сковороду, лопатку або ложку для перемішування інгредієнтів.

Покроковий рецепт