Розсольник з перловкою

Розсольник з перловкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо продукти, чистимо картоплю, моркву, цибулю… Ретельно миємо м’ясо.

Моєму перлову крупу і ставимо в окремій каструлі варити, як закипить, солимо і зменшуємо вогонь. Варимо на повільному вогні близько 30 хвилин. Тим часом ставимо варити м’ясо для бульйону, Коли вода в каструлі закипить, знімаємо пінку і зменшуємо вогонь до середнього і варимо до готовності близько 1 година 30 хвилин.

Дістаємо м’ясо з бульйону, а на основі бульйону починаємо варити сам розсольник! Перлова крупа у нас вже зварилася, промиваємо під проточною водою і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва вода! В сам бульйон кладемо порізану на кубики картоплю, розмір кубиків вибирайте самі, хто як любить. Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву натираємо на тертці, у мене вона натерта на тертці для корейської моркви, але можна терти на будь-який або взагалі порізати кубиками або тонкою соломкою! На розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо нарізану цибулю, смажимо до прозорості, а за тим і моркву. Коли всі обсмажиться, додаємо ложку томату, ну або помідори у власному соку.

Наступне наше дія: бульйон з картоплею закипів, кладемо туди порізані кубиками солоні огірки і варимо все разом 10 хвилин, за тим додаємо зварену перлову крупу, даємо закипіти супу і після того кладемо зроблену заздалегідь зажарку, все перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще хвилин 15. В самому кінці можна додати різану зелень і один лавровий лист.

Всі! Суп з перловою крупою готовий! За рахунок того, що ми зварили перловку окремо і промили її, суп не буде занадто киселеобразным. Навіть на наступний день він не перетвориться в “супову кашу”. Приємного всім апетиту!