Іноді хочеться побалувати рідних незвичайним блюдом на вечерю. Адже макаронами з фаршем вже нікого не здивувати. А ось ананасом з морепродуктів можна здивувати. Страва готується всього за півгодини.
Потрібно:
– великий ананас;
– півкіло морського коктейлю;
– по 100 мл оливкової олії, овочевого бульйону;
– крохмаль, кріп, перець з сіллю або спеції.
Приготування:
1. Морський коктейль викладають в глибоку ємність, солять і перчать, заливають 50 мл олії, ретельно перемішують.
2. Масло прогрівають на сковорідці, на ньому прожарюють до утворення скоринки кільця ананаса. Додають морепродукти, порізаний кріп.
3. Далі вливають овочевий бульйон і приблизно 40 р крохмалю. Готують під закритою кришкою п’ятнадцять хвилин.
Подають блюдо гарячим. Воно цілком самодостатнє, до нього не потрібно подавати м’яса – морепродукти і так добре наситять.