Відбивна зі свинини з пастою і грибами.
Інгредієнти
Цибулю зелену – дрібно нарізаний | |
Цибулю-шалот – дрібно нарізаний | |
Імбир – 2 ст. л. (дрібно нарізаний) | |
Рисовий оцет – 2 ст. л. | |
Соєвий соус – 1 ст. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Локшина – 200 г (яєчної локшини або спагетті, щось в цьому роді) | |
Сіль – за смаком | |
Інгредієнти для маринаду м’яса: | |
Свиняча відбивна – 250 г (безкісткової) | |
Кунжутна олія – 1/2 ч. л. | |
Цукор – 2 ч. л. | |
Соєвий соус – 3 ст. л. | |
Часник – 1 зубчик | |
Капуста білокачанна – 1 чашка | |
Гриби – 5-7 шт. (дрібно нарізаних) | |
Інгредієнти для маринування дайкона: | |
Дайкон – 1 чашка (порізаного) | |
Гриби – 2 шт. | |
Цукор – 1 ст. л. | |
Рисовий оцет – 2 ч. л. | |
Сіль – 1/2 ч. л. |
У цієї страви багато кроків. Його смак нагадує Південно-Східну Азію, з різноманіттям її смаків і запахів, від солодкого до солоного і кислого. Вживаючи його легко уявити себе на вулицях Бангкока або де-небудь в Малайзії. І якщо Ви дивлячись на нього споглядаєте і мрієте приготувати, то…будь ласка, ось воно покроково.
(2 великі порції або 3 маленьких)
Покроковий рецепт
Маринувати 2-3 години
Маринування свинини:
У мисці змішати соєвий соус і цукор. Поставити в мікрохвильову піч на 15 секунд, щоб розтопити цукор. Перемішати і додати кунжутне масло і часник. Добре перемішати і дати охолонути.
Розсолом, маринадом залити свинину. Запакувати в мішок (щоб не потрапляло повітря і м’ясо не заветрелось і швидше добре просочилося) і прибрати в холодильник на 2-3 години.
Маринування дайкона:
У мисці змішати цукор, оцет і сіль. Поставити в мікрохвильову піч на 15 секунд, щоб розтопити цукор.
Додати дайкон і гриби. Залишити маринуватися протягом принаймні години.
Локшину відварити у відповідності з вказівками на упаковці.
У сковорідку середнього розміру додати 2 столові ложки олії і розжарити на середньому/сильному вогні. Коли масло розжаритися, додати цибулю-шалот (частина), щіпку солі і смажити близько 5 хвилин (поки цибуля не стане золотисто-коричневий).
У велику миску додати 2 ст. л. олії, рисовий оцет, соєвий соус, імбир, зелений лук, лук-шалот і щіпку солі. Додати приготовлену локшину в цю суміш і добре перемішати.
Локшина готова. Залишилося приготувати свинину, капусту і гриби. У великій сковорідці на сильному вогні обсмажити промаринованную свинину і капусту. Смажити до моменту приготування капусти, вона повинна стати м’якою (близько 6 хвилин). Переконайтеся, що свинина теж добре присмажився. Відсуньте все в сторону і додайте гриби. Додати трохи олії і смажити протягом 2 хвилин. Це дасть грибів приємний димний аромат.
Гриби і капусту перекласти в миску з локшиною і добре перемішати. Нарізати свинину бажаного розміру.
Укладаємо страву:
На тарілку гіркою викласти локшину і овочі, на вершині покласти шматок м’яса. Поруч горбком викласти дайкон і гриби. Подавати з соєвим соусом.