Бабусині сирники на сковороді

Бабусині сирники на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Сир – 200 г не жирний
Яйця курячі – 1 шт.
Цукор – 2-3 столові ложки
Борошно – 4-6 столових ложок просеянная
Рослинне масло – для смаження
Сіль – щіпка

Як приготувати Бабусині сирники на сковороді

Ці сирники по рецептурі ні чим не відрізняються від звичайних, раніше запропонованих мною сирників. Але спосіб приготування у них зовсім інший. У тісто зовсім не додається борошно, воно залишається рідким. Спочатку хочеться додати борошно, але краще цього не робити, інакше сирники вийдуть більш щільними. Перед смаженням, тісто в борошні просто обвалюється, завдяки чому вони не розповзаються і залишаються ніжними, сирними.

Покроковий рецепт

Сир розім’яти в глибокій мисці. Додати цукор, щіпку солі і яйце, перемішати. Спробувати, за необхідності додати ще цукор. Вийде жидкооборазное тісто.

На стіл висипати борошно. На борошно ложкою викласти 2-3 столові ложки тіста, обсипати борошном, розкачати ковбаску. Ковбаску нарізати на 3-4 частини, сформувати сирник. Завдяки тому, що борошно залишається тільки зовні, сирники виходять з сильно вираженим смаком сиру.

Сирники обсмажити на невеликій кількості олії з обох боків на сковороді.

Виходять дуже ніжні сирні сирники!
Перед подачею полити згущеним молоком.
Приємного апетиту!