Інгредієнти
Сир – 200 г не жирний | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Цукор – 2-3 столові ложки | |
Борошно – 4-6 столових ложок просеянная | |
Рослинне масло – для смаження | |
Сіль – щіпка |
Ці сирники по рецептурі ні чим не відрізняються від звичайних, раніше запропонованих мною сирників. Але спосіб приготування у них зовсім інший. У тісто зовсім не додається борошно, воно залишається рідким. Спочатку хочеться додати борошно, але краще цього не робити, інакше сирники вийдуть більш щільними. Перед смаженням, тісто в борошні просто обвалюється, завдяки чому вони не розповзаються і залишаються ніжними, сирними.
Покроковий рецепт
Сир розім’яти в глибокій мисці. Додати цукор, щіпку солі і яйце, перемішати. Спробувати, за необхідності додати ще цукор. Вийде жидкооборазное тісто.
На стіл висипати борошно. На борошно ложкою викласти 2-3 столові ложки тіста, обсипати борошном, розкачати ковбаску. Ковбаску нарізати на 3-4 частини, сформувати сирник. Завдяки тому, що борошно залишається тільки зовні, сирники виходять з сильно вираженим смаком сиру.
Сирники обсмажити на невеликій кількості олії з обох боків на сковороді.
Виходять дуже ніжні сирні сирники!
Перед подачею полити згущеним молоком.
Приємного апетиту!