Баклажанно-кабачкові сандвічі з сиром

Баклажанно-кабачкові сандвічі з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочеві сендвічі з сардельками під скоринкою з твердого сиру – відмінний варіант другого блюдо для простого сніданку або вечері, а також закуска навіть для святкового столу.

Інгредієнти

Баклажани – 0,5 кг
Кабачки – 0,5 кг
Сардельки – 3-4 шт.
Кетчуп (томатна паста) – 5 ст. л.
Сметана – 5 ст. л.
Сир твердий – 200 г
Сіль – за смаком

Як приготувати Баклажанно-кабачкові сандвічі з сиром

Овочі – це відмінна основа для багатьох страв: супів, гарнірів, закусок і навіть десертів. А головне, що ще й корисна. Пропоную приготувати просте блюдо з усіх знайомих інгредієнтів, але трохи в іншій інтерпретації.

Покроковий рецепт


1. Кабачки і баклажани помити і нарізати на тонкі смужки. Товщина смужок повинна бути приблизно 5 мм.

2. Сардельки також нарізати на тонкі смужки.

3. Сметану змішати з кетчупом.


4. Застелити деко пергаментним папером і змастити рослинним маслом. Почати викладати наші сендвічі. Спочатку ложем смужки баклажанів. Потім змащуємо сумішшю сметани з кетчупом.


5. На верх ложем сардельки. На сардельки ложем смужки кабачків. Змащуємо соусом.

6. Знову ложем баклажани. Можна чергувати стільки разів, скільки хочете. Коли Ви вирішили, що верств вистачить ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин.


7. Сир натерти на крупній тертці. Дістати сендвічі з духовки, посипати сиром. Ще раз поставити духовку. Піч до тих пір, поки сир не розплавиться.


8. Ось такі красиві сендвічі у нас вийшли!