Домашній плов з вогником

Домашній плов з вогником, – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Головна родзинка – це, додавання заготовки “ВОГНИК” (хрін, часник, помідори), також цю заготовку називають Чортівня.

Інгредієнти

М’ясо (свинина, яловичина) – 500-600 г з моєму рецепті яловичина 600 гр
Цибуля – 1-2 цибулини
Морква – 1 шт велика морква
Часник – 2 шт
Соус, Аджика – 40 гр
вогник – 80 гр
Сіль – за смаком
перець – за смаком
зелень – за смаком для прикраси

Як приготувати Домашній плов з “вогником”

Доброго часу доби, дорогі кулінари! Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом домашнього плову з «вогником». Унікальність цього рецепту в тому, що готується він дуже швидко, а виходить дуже смачним і ситним!

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти, прожарюємо в сотейнику рослинне масло(масло повинно добре нагріється)


Нарізаємо м’ясо, розмір шматочків на любителя, можна більше або менше, додаємо в жаровню і злегка обсмажуємо


Режим цибулю, додаємо до м’яса, поки обсмажується цибулю нарізаємо моркву,


Моркву і нарізану часник, додаємо в жаровню, і смажимо до золотистого кольору

Додаємо соус, аджику (якщо є), і головний інгредієнт “Вогник”

Рис замочуємо, за 10-20 хвилин до приготування, промиваючи його кілька разів. І додаємо його до м’яса і овочів в жаровню

Заливаємо жаровню водою, вище рису на 3-4 см, встромляємо не очищені зубчики часнику, додаємо зелень (кріп), накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні , після закипання все перемішуємо, і знову закриваємо кришку, і доводимо до готовності.

Готовий плов, подавати на стіл і зеленню і сметаною! Приємного апетиту!