Всі любителі овочів, безсумнівно, оцінять це легке, дивно оригінальне і смачне блюдо. Ідеально підходить для святкового меню і прекрасно втамовує голод.
Інгредієнти
брюссельської капусти – 500 г | |
оливкової олії (можна замінити соняшниковою) • – 50 г | |
лимон – 1 великий | |
меленого імбиру – 1 ст. л. | |
сіль за смаком – за смаком (бажано морська) |
Гарнір з брюссельської капусти «Свіжість» – це легке, просте і оригінальне смачне блюдо.
Покроковий рецепт
Опис процесу приготування:
1. Розігріти духовку до 220 °С
2. У капусти зрізати черешки і розрізати качани на 2 частини. Скласти в каструлю.
3. Лимон очистити від цедри, поділити навпіл, вичавити з однієї сік в тарілку. Додати натерту цедру, оливкове масло, імбир. Всі добре збити віночком.
4. Вилити суміш на капусту, посолити і добре перемішати руками, злегка пом’явши, щоб пустила сік.
5. Викласти на деко і поставити на 20 хв в духовку, перемішуючи і перевертаючи через 5 хвилин.
6. Гарячим викласти на блюдо, посипавши сіллю і прикрасити скибочками лимона.
Приємного апетиту!