Горбуша, запечена у фользі

Горбуша, запечена у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне і корисне блюдо для любителів риби.

Інгредієнти

Горбуша – 1 шт
цибуля ріпчаста – 1 шт
сіль ,перець – за смаком
спеції для риби – на смак
майонез – 2 ст. ложки

Як приготувати Горбуша, запечена у фользі

Для тих хто стежить за своєю фігурою і здоров’ям пропоную досить простий і смачний рецепт запеченої горбуші. Горбуша запікається в фользі, без масла і жирів. Виходить дієтичне блюдо. Набір продуктів доступний і мінімальний. Фольгу для запікання краще брати товстіший,щоб не рвалася.

Покроковий рецепт

Рибу почистити,вимити,відрізати голову і хвіст, їх можна використовувати на юшку.

Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.

Відрізаємо потрібний нам шматок фольги, кладемо блискучою стороною вгору. На фольгу викладаємо нашу горбушу. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями для риби. Зверху викладаємо цибулю.

На цибулю викладаємо майонез, потім майонез злегка розмазуємо по луку виделкою.

Загортаємо тушку риби у фольгу як в конверт і відправляємо в духовку.Через 50 хвилин виймаємо рибу, розгортаємо і ставимо знову в духовку хвилин на 10-15, щоб утворилася рум’яна кірочка. Ось і все наша горбуша готова.