Гриби в клярі

Гриби в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Гриби – 400 г (дрібні)
Яйця курячі – 1 шт.
Борошно – 50 г
Пиво – 70 мл
Сир твердий – 50 г
Рослинна олія (для кляра і фритюру)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Гриби в клярі

Прекрасна закуска до пива, та й не тільки. Якщо в клярі пиво можна замінити білим сухим вином, вийде більш тонкий смак і аромат.

Покроковий рецепт

Печериці промити в проточній воді і добре обсушити.

Зробити кляр. Яйця збити, додати 1 ст. л. масла.

Борошно перемішати з пивом, влити в яєчну суміш.

Додати сир, натертий на дрібній тертці. Посолити, поперчити, добре перемішати.

У глибокій каструлі розігріти олію. Кожен гриб вмочити в кляр і обсмажити (близько 3-х хвилин). Гриби вийняти шумівкою, виклавши на паперовий рушник (щоб стік зайвий жир).

Подавати до столу. Приємного апетиту!