Густий, курячий суп з марокканськими травами

Густий, курячий суп з марокканськими травами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Густий, курячий суп з марокканськими травами

Що таке ідеальний суп?! Напевно той, яким можна здорово підкріпитися! Добре підійде представлене блюдо тим, кому потрібно швидко відновити сили.

Тушка курки;

50 грам яєчної локшини;

3 яйця;

2 картоплини;

стручок гострого та солодкого перцю;

цибулю і моркву;

спеції;

марокканські трави;

оливкова олія.

1. Овочі нарубайте соломкою.

2. Тушку курки наріжте шматочками, викладіть в каструлю і поставте варитися у воді. Як тільки закипить, злити перший бульйон і знову залийте воду. Як закипить знову, додайте марокканські трави.

3. На оливковій олії обсмажте цибулю, моркву і два види перцю.

4. Яйця збийте в окремій ємності.

5. У суп додайте картоплю і дочекайтеся закипання.

6. Викладіть локшину і інші овочі.

7. Готуйте до повного приготування локшини. Останніми – вилийте яйця і добре розмішайте виделкою.