Хрусткі біляші з мясом на сковороді

Хрусткі біляші з мясом на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні та гарячі біляші до вашого столу!

Інгредієнти

Борошно – 500 г
Вода – 200 мл
Сіль – 1/2 ч. л
Цукор – 2 ст. л.
Дріжджі свіжі – 25 г
Олія рафінована – 3 ст. л.
Фарш говьяжий – 500 г
Цибуля – 1 шт.
Спеції – 1 ч. л.

Як приготувати Хрусткі біляші з м’ясом на сковороді

Смачні біляші з хрусткою скоринкою стануть відмінним ситним блюдом до обіду. Найбільш смачними вони виходять з яловичого фаршу, але можна брати і свинячий. Потрібно обов’язково додати до фаршу цибулю, так біляші буде набагато смачніше. Блюдо готуватися близько півтори години, але це того варто. Ніжне та пухке дріжджове тісто і смачний м’ясний фарш – і ароматне блюдо вже на столі. Подавати біляші можна самостійно або з різними соусами, обов’язково гарячими – з вогню та з жару!

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Я підготувала заздалегідь яловичий фарш, додавши до нього спеції, дрібно нашатковану цибулю, сіль і чорний перець за смаком.

Розчинити в теплій воді цукор і дріжджі.

Просіяне борошно змішати з маслом і добре розтерти.

Додати воду і замісити тісто. Відправити тісто підніматися на годину.

Фарш довести до смаку і залишити нагрітися до кімнатної температури.

Тісто підійшло і тепер з нього можна готувати наші біляші.

Сформувати з тіста рулет і розрізати його на рівні частини.

Кожну частину тіста розкачати невеликим кружечком.

Викласти всередину столову ложку фаршу.

Защипнути краї коржа і кульку розкачати качалкою.

Таким чином сформувати всі біляші.

Готові вироби обсмажити на маленькому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

Подавати блюдо гарячим з гострим соусом або сметаною. Приємного апетиту!