Індійські коржики Rotti

Індійські коржики Rotti – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі інгредієнти для коржів Rotti можна придбати в звичайному універсамі.

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищого сорту – 300 гр.
Масло вершкове – 100 гр.
Масло рослинне – 70 мл
Куркума – 1 столова ложка
Зіра не мелена – 0,5 столової ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Вода – близько 50 мл.

Як приготувати Індійські коржики Rotti

У Індії величезна різноманітність страв і хліба. Хліб там замінюють коржі. Їх безліч. І способів приготування також багато. Якісь смажать у тандурной печі, якісь просто в сковороді, які на каменях.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі інгредієнти.

Всипати борошно в миску, додати куркуму, зіру, коріандр і сіль. Все перемішати. Розтопити вершкове масло (50 грам), додати до борошні зі спеціями. Туди ж влити 20 мл рослинного масла.

Замісити тісто. Поставити його в холодильник на 15 хвилин.

Розділити тісто на кілька рівних частин. В залежності від того, якого розміру у вас сковорода і якого розміру коржі ви хочете приготувати.

Розкачати кожну кульку в корж товщиною близько 3 мм

Розтопити в сковороді вершкове масло в рослинному.

Обсмажити коржі в сковороді приблизно за півтори хвилини з кожного боку.

Коржі Rotti готові. Можна подавати з рисом і куркою. А можна і з чаєм. Хтось любить з овочами. Приємного апетиту!