Італійська закуска – маринований сир

Італійська закуска – маринований сир – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маринований ароматний сир по-італійськи з травами, маслинами і оливками – чудова закуска!

Інгредієнти

вершковий сир – 180 г
холодний • 1 пакет (10 унцій) гострий – 180 г
оливки – 1/3 склянки
маслини – 1/3 склянки
бальзамічного оцту – 1/4 склянки
свіжої петрушки – 1 столова ложка
свіжого базиліка – 1 столова ложка або 1 чайна ложка висушеної базиліка
часник – 2 зубчики часнику, подрібненого
перчик чилі (можна маринований або сушений) – за смаком
французькі хлібні багетні шматочки – кілька

Як приготувати Італійська закуска – маринований сир

Ми любимо готувати їжу на торжество, особливо на “ульот” йдуть італійські вечері.

Пропоную приготувати мариновану сир. Це дуже хороша закуска, щоб їсти її на самоті)).

Покроковий рецепт

• Розрізати вершковий сир навпіл навпіл. Нарізати кожну
половину на часточки, товщиною приблизно 0,5 см. Те ж саме проробити з білим сиром Чеддер.

• На сервірувальній тарілці укласти сир кільцем, чергуючи чеддер і вершкові сирні скибочки. В центр викладіть оливки, маслини.

• У невеликій мисці змішати оцет, олію, порізану петрушку, базилік і подрібнений часник.Сбрызныть приготованою сумішшю маслини і сири.

• Посипте зверху дрібно нарізаною перчиком чилі (можна маринований або сушений)

• Тепер поставте сири в прохолодне місце (краще на ніч), укривши їх плівкою (щоб не обвітрилися).

• Подавати сирний делікатес смачно з скибочками багета.