Мариновані кабачки светински

Мариновані кабачки светински – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска з маринованих кабачків – пряна закуска до будь-якої м’ясної або рибної страви!

Інгредієнти

Кабачок – 500 г
Оцет – 2 ст. л.
Рослинне масло – 70 мл
Чорний перець – за смаком
Сіль – 1,5 ч. л.
Часник – 6 зубчиків
Мед – 1 ст. л.

Як приготувати Мариновані кабачки светински

Кабачки по-светински – смачна і пікантна закуска універсальної подачі. Блюдо неймовірно ситне і смачне. Це ще один варіант відмінного приготування кабачків – те, що потрібно для літнього сезону! Для закуски добре підійде як кабачок, так і цукіні. Таке блюдо ідеально підкреслить будь-які гарніри і основні блюда.

Покроковий рецепт

За допомогою спеціальної овочерізки нашаткувати кабачки на довгі смужки. У цьому допоможе мандоліна або звичайний ніж для чищення картоплі. Підійдуть молоді кабачки, зі зрілих овочів краще видалити великі насіння.

Видавити до овочів часник, пропущений через прес. Кабачки посолити.

Додати чорний або гострий червоний перець. Додати оцет і перемішати.

Влити в закуску рідкий мед і рослинну олію, перемішати. Додати рубаний кріп, перемішати закуску. Відправити в холодильник, накривши харчовою плівкою на пару годин.

По закінченні часу злити маринад з кабачків і подавати закуску до столу. Приємного апетиту!