Биточки чудово підійдуть для дієтичного харчування, а також сподобаються дітям.
Інгредієнти
м’ясний фарш – 350 грамів | |
картопля – 1 штука | |
цибуля – 1 штука | |
борошно – 3 ст. ложки | |
яйце – 1 штука | |
молоко – 1 ст. ложка | |
рослинне масло – півсклянки для смаження | |
перець – за смаком щіпка | |
сіль – 0.5 ч. л. або за смаком |
Як приготувати М’ясні биточки з картоплею
М’ясні биточки з овочами схожі на котлети, але тільки на перший погляд. Готувати їх так само просто, але на смак вони набагато ніжніше.
Покроковий рецепт
Картоплю і ріпчасту цибулю поріжемо кубиками і подрібнити у блендері.
Перемішати фарш з борошном, сіллю, перцем, яйцем.
Додамо натерті картоплю і цибулю, молоко. Всі перемішаємо.
З отриманого тіста ліпимо коржики і обсмажуємо на розігрітій рослинній олії. Якщо фарш прилипає до рук, зручно формувати биточки змоченими у воді руками.