Мясні биточки з картоплею

Мясні биточки з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Биточки чудово підійдуть для дієтичного харчування, а також сподобаються дітям.

Інгредієнти

м’ясний фарш – 350 грамів
картопля – 1 штука
цибуля – 1 штука
борошно – 3 ст. ложки
яйце – 1 штука
молоко – 1 ст. ложка
рослинне масло – півсклянки для смаження
перець – за смаком щіпка
сіль – 0.5 ч. л. або за смаком

Як приготувати М’ясні биточки з картоплею

М’ясні биточки з овочами схожі на котлети, але тільки на перший погляд. Готувати їх так само просто, але на смак вони набагато ніжніше.

Покроковий рецепт


Картоплю і ріпчасту цибулю поріжемо кубиками і подрібнити у блендері.

Перемішати фарш з борошном, сіллю, перцем, яйцем.


Додамо натерті картоплю і цибулю, молоко. Всі перемішаємо.


З отриманого тіста ліпимо коржики і обсмажуємо на розігрітій рослинній олії. Якщо фарш прилипає до рук, зручно формувати биточки змоченими у воді руками.