Ситно, смачно, натурально і дуже корисно.
Інгредієнти
М’ясо будь – 500 гр. | |
Желатин – 2 ч. л. | |
Сіль, перець, спеції – за смаком | |
Часник – за бажанням, не обов’язково |
Як же смачно і приємно насолоджуватися домашньою ковбаскою, але якщо уявити скільки мороки необхідно для її приготування. Одні кишки знайти спочатку, потім обробити та підготувати чого вартий, а призвичаїтися формувати ковбаску теж не легко. Ось тому на допомогу припав до душі мені нехитрий рецепт, як я назвала м’ясної ковбаски, з-за виду в якому готуватися. Спеціальної підготовки і вміння не потрібні, все просто, швидко, а головне на фініші дуже смачно.
Покроковий рецепт
М’ясо перекрутити на м’ясорубці або подрібнити блендером. Я використовувала свинину, можна брати абсолютно будь-який. До фаршу додала часник, але це не обов’язково.
Додати до фаршу сухий желатин не замочений!!! сіль, перець і спеції (коріандр, паприку, суміш трав, базилік і т. д.) взагалі все, що любите.
Викласти готову суміш на фольгу і згорнути у вигляді цукерки.
Загортати в кілька шарів, щоб не витік сік.
Відправляємо в духовку розігріту до 220 градусів на 30-40 хвилин. Після запікання даємо охолонути, розгортаємо і насолоджуємося смакотою.
Приємного апетиту!