Салат “Літній бриз”
Інгредієнти
Свинячий балик – 200 гр. | |
Огірки – 2-3 шт. | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Кабачок – 1/2 шт. | |
Перець гіркий – 1 шт. | |
Майонез 25% – 200 мл |
Як приготувати М’ясний салат “Літній бриз” з кабачками і огірками
Існує неймовірна кількість салатів з майонезом. Але хочу запропонувати свій варіант – в ньому багато різних овочів і майонез використовується 25% жирності. До того ж родзинку салату додає наявність гострого перцю. Такий салат можна подати у красивих келихах або в тарталетках
Покроковий рецепт
Свинячий балик нарізати кубиками.
Овочі помити. Огірки нарізати кубиками.
Кабачок нарізати кубиками (постаратися нарізати того ж розміру, що і огірки).
З перцю видалити серцевину з насінням і нарізати невеликими шматками.
Гіркий перець нарізати кільцями.
Скласти всі інгредієнт в каструлю і заправити майонезом.
Подаємо до столу.