Мясний салат Літній бриз з кабачками і огірками

Мясний салат Літній бриз з кабачками і огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат “Літній бриз”

Інгредієнти

Свинячий балик – 200 гр.
Огірки – 2-3 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Кабачок – 1/2 шт.
Перець гіркий – 1 шт.
Майонез 25% – 200 мл

Як приготувати М’ясний салат “Літній бриз” з кабачками і огірками

Існує неймовірна кількість салатів з майонезом. Але хочу запропонувати свій варіант – в ньому багато різних овочів і майонез використовується 25% жирності. До того ж родзинку салату додає наявність гострого перцю. Такий салат можна подати у красивих келихах або в тарталетках

Покроковий рецепт

Свинячий балик нарізати кубиками.

Овочі помити. Огірки нарізати кубиками.

Кабачок нарізати кубиками (постаратися нарізати того ж розміру, що і огірки).

З перцю видалити серцевину з насінням і нарізати невеликими шматками.

Гіркий перець нарізати кільцями.

Скласти всі інгредієнт в каструлю і заправити майонезом.

Подаємо до столу.