Мясний салат з мандаринами і пекінською капустою

Мясний салат з мандаринами і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий і смачний салат з мандаринами може бути приємним доповненням до обіду або легкою вечерею.

Інгредієнти

куряче філе – 1 шт.
капуста пекінська – 200 гр.
мандарин – 1 шт.
твердий сир – 50 гр.
яйця – 2 шт.
майонез – 1ст.л.
гірчиця – 0,5 ч. л.
соєвий соус – 1ст.л.
мед – 0,5 ч. л.

Як приготувати М’ясний салат з мандаринами і пекінською капустою

Пекінська капуста – продукт корисний, завдяки багатому вітамінним складом, і універсальний, так як легко поєднується з іншими овочами, фруктами, м’ясом і навіть рибою. Салати з неї виходять легкими, хрусткими і повітряними. Я буду готувати салат з курячою грудкою, мандарином і пекінською капустою. В якості соусу пропоную використовувати домашній майонез. Готується він дуже просто, а смак виходить відмінним. Поєднання курячої грудки і мандарина в цьому салаті надають з одного боку насиченість і ситість з іншого боку легкість. У підсумку виходить оригінальний, дуже смачний, легкий і багатий на вітаміни салат. Завдяки своєму презентабельному вигляду, він чудово підійде не тільки для домашнього вечері, але і для святкового столу.

Покроковий рецепт

Натріть курячу грудку гірчицею, медом і полийте соєвим соусом. Залиште на 10 хвилин, хай як слід, промаринується. Потім обсмажте курку з двох сторін до готовності. Остудіть і наріжте невеликими скибочками.

Листя пекінської капусти, ретельно промийте під проточною водою, осушіть паперовим рушником від зайвої вологи. Нарвете або наріжте капусту в салатну миску.

З’єднайте курку з капустою, приправити майонезом, додайте сир твердий(натерти на тертці або дрібно наріжте). Все перемішайте.

Очистіть один мандарин і наріжте часточки в салат.

Відварені яйця, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи, наріжте шматочками і додайте в салат. Ось і все, салат готовий. Приємного апетиту.