Щоб урізноманітнити страви з кабачків, пропоную рецепт кабачкового млинчиків. Готуються швидко, з’їдаються ще швидше.
Інгредієнти
кабачок – 1 шт (2 кг) | |
борошно пшеничне – 4-5 ст. л. | |
яйце – 1 шт. | |
часник – 3-4 зубчики | |
сіль, перець – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Кабачкові млинці – швидке і смачне блюдо, яке оцінять не тільки дорослі, але і діти. До того ж ще й корисне. Але і сезонне, так як кабачки не круглий рік є в наявності.
Покроковий рецепт
Отже, починаємо з того, що кабачок очищаємо від шкірки і насіння. Якщо кабачок молодий, то шкірку можна і не знімати.
Натираємо на крупній тертці кабачок.
Додаємо яйце, борошно, продавлений через землянку часник, сіль і перець. При бажанні можна додати подрібнений кріп.
Все перемішуємо.
На сковорідку наливаємо олію. Чекаємо, коли сковорода добре нагріється і викладаємо ложкою отримане тісто на сковорідку. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з двох сторін.
Подаємо на стіл зі сметаною.