З цього тіста можна також посмажити коржі, якщо не вистачить начинки. В якості начинки можна вибрати будь-який продукт, тільки в готовому вигляді (картопляне пюре, капуста з морквою смажені і так далі).
Інгредієнти
мука в/с – 500-700 гр. | |
молоко – 150 гр. | |
сіль – 0,5 ч. л. | |
топлене вершкове масло – 3-4 ст. л. | |
соняшникова олія для смаження – 200 гр. | |
картопляне пюре – 400 гр. |
Мій рецепт трохи відрізняється тим, що в склад входить 4 інгредієнта. І можна швидко приготувати на швидку руку, а в результаті пишні та смачні пиріжечки виходять.
Покроковий рецепт
Всі інгредієнти з’єднуємо і замішуємо тісто. Закриваємо серветкою і прибираємо в сторону на 15 хвилин. Між тим в якості начинки беремо вже підготовлене картопляне пюре.
Потім формуємо тісто в сочні, обвалюємо в борошно і розкачуємо коржі.
В коржі накладаємо начинку і формуем пиріжки.
Смажимо з двох сторін на олії до золотистої скоринки. Причому, пиріжки викладаємо в сковороду швом вниз, а потім швом вгору. Якщо не вистачило начинки, з тіста можна розкачати коржі і в середині зробити невеликий надріз і теж можна посмажити.
Смачні пиріжки з картоплею готові. Приємного апетиту!