Якщо вам подобаються фаршировані млинці, то поповніть скарбничку своїх рецептів ще одній кулінарній варіацією їх приготування. У нас в меню – млинці з капустою.
Інгредієнти
Млинці пісні – 10-12 шт. | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Капуста – 300 гр білокачанна | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Сіль – за смаком |
Для фарширування млинців нам потрібно білокачанна капуста. Її ми подрібнимо, обсмажимо разом з морквою і цибулею. Потім можна буде приступати до фарширування. Подробиці в нашому рецепті.
Покроковий рецепт
На обробній поверхні дрібно нашинкуем білокачанну капусту. Увіллємо в сковороду близько 3 столових ложок рослинного масла. Почнемо обжарку капустяної начинки. Капусту рекомендується відразу посолити за смаком і перемішати.
Поки капуста обсмажується, подрібнити на тертці очищену морквину. Цибулю дрібно порубаємо. Викладаємо овочі для начинки в сковороду до капусти. Перемішуємо, продовжуємо смажити інгредієнти для фарширування млинців.
Начинка для млинців готова. Її потрібно остудити.
За цей час зробимо тонкі млинчики, використовуючи вподобаний рецепт. Можна замісити тісто на молоці або на воді. Рецепт замісу млинцевого тесту для тонких млинців можна знайти на нашому сайті.
І млинці, і начинка підготовлені. Починаємо фаршировку. Приблизно по столовій ложці капустяної начинки укладаємо на одну сторону млинця. Блін звертаємо конвертом.
Сформовані млинці з начинкою рекомендується перед подачею на стіл обсмажити з кожної сторони в рослинному маслі.
Апетитні і поживні млинці, фаршировані капустяної начинкою, готові! Всім приємного перекусу!