Смажені слойки з ковбасою і сиром

Смажені слойки з ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирно-ковбасна начинка – одна з найбільш смачних. Спробуйте смажені слойки з цією начинкою і Ви будете в захваті.

Інгредієнти

Листкове тісто – 250 гр.
Сир – 200 гр.
Ковбаса – 150 гр.
Борошно – 10 гр.
Рослинне масло – 20 мл

Як приготувати Смажені слойки з ковбасою і сиром

Сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі рецепт смажених слойок з сирно-ковбасної начинкою. З нього можна приготувати пиріжки навіть без духовки і особливих навичок, і не сумнівайтеся – Ви впораєтеся, а результат не змусить Вас довго чекати.

Покроковий рецепт

Щоб приготувати смажені слойки з начинкою з сиру і ковбаси, для початку слід розморозити готове листкове тісто (може підійти і тісто власного приготування). Далі розділити на порційні квадрати не більше 5-7 см, чистий стіл посипати борошном, щоб тісто не прилипало і розкачати кожен з квадратів, присипавши борошном.

Тепер справа за начинкою. Сир натерти на крупній тертці. Ковбасу нарізати маленькими кубиками. Замість ковбаси можна взяти сосиски, але перед приготуванням їх слід відварити. Сир перемішати з ковбасою. На розкатаний лист тіста викласти пару чайних ложок начинки по центру. Її не варто брати занадто багато, інакше тісто не витримає і розірветься.

Закріпити спершу два краї тіста, закривши начинку і з’єднавши один з одним. Потім два інші так, щоб вийшов конвертик.

Викласти листкові заготовки на раніше розігріту і змащену рослинним маслом сковороду і обсмажувати з двох сторін до тих пір, поки вони не стануть золотими або до готовності.

Спробуйте приготувати за цим рецептом смажені пиріжки з іншими начинками. Готові слойки подавати в будь-якому вигляді: гарячими, теплими, остиглими з чаєм, кавою, соком, або будь-яким іншим напоєм. Приємного апетиту!